Saadet Partisi’nin Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Belde Belediye Başkan Adayı Doğan Ak, adaylığını açıklamasının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ile bir araya geldi.

Doğan Ak: “Millî Görüş Belediyeciliğini Mustafapaşa ‘da Hayata Geçireceğiz”

Gerçekleşen görüşmede Genel Başkan Mahmut Arıkan, Doğan AK’ı belediye başkan adaylığından dolayı tebrik ederek, adaylığının hayırlı olmasını temenni etti. Görüşmede Mustafapaşa beldesinin mevcut durumu ele alınırken, beldeye yönelik hazırlanabilecek projeler ve Millî Görüş belediyeciliğinin Mustafapaşa ‘da nasıl hayata geçirilebileceği konularında istişarelerde bulunuldu.

SP’de Mustafapaşa Mesaisi: Ak, Arıkan’dan Destek Aldı

Gürer: “Kara Lahana Tarlada Kaldı, Markette Fiyatı Katladı”
Gürer: “Kara Lahana Tarlada Kaldı, Markette Fiyatı Katladı”
İçeriği Görüntüle

Genel Başkan Arıkan, Doğan AK’tan Mustafapaşa halkına selamlarını iletmesini isteyerek, Millî Görüş belediyeciliğinin beldede en güzel şekilde uygulanmasını arzu ettiğini ifade etti. Arıkan ayrıca, Mustafapaşa’nın Millî Görüş belediyeciliği anlayışıyla hem bölgeye hem de Türkiye’ye örnek bir belde haline getirilmesi temennisinde bulundu.

📩 İletişim: [[email protected]]