Kapadokya Alan Başkanı A. Cem Aslanbay, Kapadokya Üniversitesinin (KÜN) davetlisi olarak “Kapadokya’dan Kariyere” etkinliğinde öğrencilerle buluştu.

Kariyer söyleşisinde hayat tecrübelerinden bahseden Aslanbay, “Genç arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen programda öğrencilik yıllarımızdan bu zamana kadar geçen süreci, deneyim ve bilgi birikimlerimizi paylaştık.” İfadelerini kullandı.

“Düğün Bayrağı ve Cenaze Yemeği Yasaklandı: Köyden Radikal Karar!”
“Düğün Bayrağı ve Cenaze Yemeği Yasaklandı: Köyden Radikal Karar!”
İçeriği Görüntüle

Kapadokya Alan Başkanlığı ve bölge hakkında da bilgiler veren Aslanbay şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin en özel coğrafyalarından ve turizm destinasyonlarından biri olan Kapadokya’mızda öğrenim görmenin ayrıcalıklarından Alan Başkanlığı olarak Kapadokya’nın korunması, yaşatılması ve tanıtılması için yapmış olduğumuz çalışmalara kadar keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Böyle bir etkinlikle bizi öğrenci kardeşlerimizle bir araya getiren Kapadokya Üniversitemize, birbirinden değerli hocalarımıza, enerjileri ve heyecanlarıyla söyleşimizin verimli geçmesini sağlayan öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

📩 İletişim: [[email protected]]


383 A5637. J P G383 A5530. J P G383 A5431. J P G383 A5431. J P G-1383 A5584. J P G383 A5584. J P G383 A5622. J P G383 A5622. J P G383 A5686. J P G383 A5686. J P G