"ÖZEL HABER Gazeteci Naci İşler" Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek başkanlığındaki partili heyetin Ürgüp’e sessiz sedasız gelerek ziyaretlerini tamamlaması, basın mensupları ve vatandaşlar arasında tepkiye neden oldu.
CHP’li heyetin, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u makamında ziyaret ettiği ancak bu ziyaretten ne basın mensuplarının ne de vatandaşların haberdar edilmediği öğrenildi. Ziyaretin kamuoyuna duyurulmaması tepkilere yol açarken, gazeteciler ve vatandaşlar, CHP heyetinin neden gizli bir ziyaret gerçekleştirdiğine anlam veremediklerini dile getirdi.
Partililerden konuyla ilgili bir açıklama beklediklerini ifade eden vatandaşlar, kamuoyunu ilgilendiren ziyaretlerin şeffaf bir şekilde duyurulması gerektiğini vurguladı.
Öte yandan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, ziyarete ilişkin açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı. Başkan Bul açıklamasında, CHP Nevşehir İl Başkanı Avukat Bülent Yumuş’un da eşlik ettiği ziyarette, CHP heyetinin Ürgüp ilçesinde yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi aldığını belirtti.
Başkan Bul paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Gökhan Zeybek, Parti Meclisi Üyesi ve CHP Antalya Milletvekili Sayın Cavit Arı, Parti Meclisi Üyesi Sayın Saniye Barut ve CHP Nevşehir İl Başkanı Sayın Bülent Yumuş belediyemizi ziyaret ettiler. Ürgüp’te gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında kendilerine bilgi verdik.”
📩 İletişim: [[email protected]]




