Nevşehir'İN Ürgüp İlçesinin Evrensel Kadınlar Derneği Başkanı Hülya Güldal Bilen, Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok'u ziyaret etti.

Ziyaretinde ÜRKAD'ın kuruluş amaçları ve ileriye yönelik planlarını anlatan Başkan Bilen, derneğin sadece Ürgüp kadınlarına değil tüm Nevşehir halkına açık olduğunu, önümüzdeki günlerde yapılacak projelere tüm Nevşehirli kadınların katılım ve destek verebileceklerini söyledi.

Hacıbektaş'ı "Köpekli Köy" görünümünde kurtarmak o kadar zor mu? Hacıbektaş'ı "Köpekli Köy" görünümünde kurtarmak o kadar zor mu?

Başkan Altıok'a misafirperverliğinden dolayı da teşekkür eden ÜRKAD Başkanı Hülya Güldal Bilen, yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarına desteğinin de büyük önem taşıdığına dikkat çekti. (MHA)

[email protected]